top of page
Bine ati venit pe www.novartengineering.com!

Acest website (denumit in continuare site) este creat si administrat si aflat in proprietatea S.C. NOVART ENGINEERING S.R.L., denumita in continuare NOVART ENGINEERING. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului, care stabilesc regulile prin care orice persoana poate accesa si/sau utiliza informatiile de pe www.novartengineering.com.

Utilizand si/sau vizitand site-ul (inclusiv continutul disponibil prin acest site) acceptati automat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site acum. NOVART ENGINEERING isi aroga dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare.

 
Acces si servicii prezentate pe site

NOVART ENGINEERING garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal sau profesional, pe acest site, pentru solicitare de oferte si informatii despre serviciile NOVART ENGINEERING , achizitionare de servicii NOVART ENGINEERING, precum si suport prin e-mail etc. Daca optati pentru utilizarea formularelor de contract de pe acest site, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare. Daca informatiile furnizate nu sunt corecte si complete, NOVART ENGINEERING poate alege sa nu raspunda solicitarii dumneavoastre.

 

Securitatea datelor personale

Datele furnizate de catre utilizatori sunt strict confidentiale, iar NOVART ENGINEERING se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si NOVART ENGINEERING.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre NOVART ENGINEERING in scopul furnizarii de oferte de servicii si al promovarii acestora, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare, despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Aceste date vor putea fi transmise numai autoritatilor responsabile in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept, pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

NOVART ENGINEERING certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara, fara a avea un caracter limitativ, urmatoarele:

•    Dreptul de a cere NOVART ENGINEERING sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
•    Dreptul de a cere NOVART ENGINEERING sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
•    Dreptul de a cere NOVART ENGINEERING sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
•    Dreptul de a cere NOVART ENGINEERING sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
•    Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre utilizatorul inregistrat, prin e-mail la adresa office@4projects.ro. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

 

Drepturi de proprietate intelectuala (copyright)

Intregul continut al acestui site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea NOVART ENGINEERING si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. „NOVART ENGINEERING” precum si toate ilustratiile si simbolurile legate de aceasta denumire sunt marci inregistrate ale S.C. NOVART ENGINEERING  S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

NOVART ENGINEERING isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informativ si pentru uz personal/profesional si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Folosirea fara acordul NOVART ENGINEERING a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Termeni si conditii www.novartengineering.com

 

Conditii de utilizare a site-ului

NOVART ENGINEERING va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site cu respectarea urmatoarelor  conditii de utilizare:

•    Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul NOVART ENGINEERING;
•    Este interzis sa afectati sau sa interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut, sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare ale site-ului sau continutului acestuia;
•    Este interzis sa trimiteti, prin formularele de contact sau prin e-mail, materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor sau violarea in orice fel a legilor romanesti si internationale;
•    Solicitarile de utilizare/modificare a continutului site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail office@4projects.ro;
•    Site-ul NOVART ENGINEERING sau site-urile conexe acestuia va pot pune ocazional la dispozitie platforme de comunicare directa intre dumneavoastra si alti parteneri ai nostri.
•    Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.novartengineering.com sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest site, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.novartengineering.com si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

Responsabilitate

Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ si pot fi modificate oricand, fara o notificare prealabila. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau. Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale. Acest site contine link-uri catre alte site-uri, iar NOVART ENGINEERING nu are nici o responsabilitate asupra corectitudinii informatiilor furnizate pe aceste site-uri. NOVART ENGINEERING nu isi asuma raspunderea, in nici o situate, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect.

 

Modificarea termenilor si conditiilor

NOVART ENGINEERING isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vrea formalitate fata de utilizatori.

Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta imediat accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor NOVART ENGINEERING.

 

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, se va apela la instantele judecatoresti, competenta revenind instantei din raza teritoriala a municipiului Tulcea.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului, precum si despre drepturile de proprietate intelectuala si politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 722 405 744 sau la adresa de e-mail office@4projects.ro.

 

 

bottom of page