top of page

PROIECTE | PARTENERIATE | LICITATII

Novart Engineering dispune de un personal bine pregatit cu o experienta de peste 8 ani in oferirea de servicii in ceea ce priveste asigurarea calitatii constructiilor. Pe baza termenilor de ofertare a achizitiilor publice, specialistii Novart Engineering sunt deschisi oricand catre parteneriate pentru licitatii si participari directe in cadrul licitatiilor, oferind servicii de supraveghere a lucrarilor de constructii (dirigentie de santier), consultanta in constructii, servicii de implementare BIM, precum si solutia 4projects ca sistem de management al proiectarii.

SERVICII DE SUPRAVEGHERE A LUCRARILOR DE CONSTRUCTII D/PRET 03/2015

Data limita de depunere a ofertei: 26.10.2015

 

Data publicarii anuntului: 08.09.2015

 

 

Conform anuntului de participare publicat pe www.e-licitatii.ro, echipa Novart Engineering isi exprima intentia de a oferta autoritatea contractanta "MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE" in scopul achizitionarii contractului de servicii privind "SERVICII DE SUPRAVEGHERE A LUCRARILOR DE CONSTRUCTII D/PRET 03/2015" din cadrul Proiectului privind Reforma Educatiei Timpurii in Romania. Obiectivul prin care se doreste achizitia serviciului de supraveghere a lucrarilor de constructii il reprezinta oferirea de servicii de dirigentie de santier pentru lucrarile de constructii pentru 86 de gradinite din judetele Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Calarasi, Dolj, Olt, Mehedinti, Caras Severin, Gorj, Valcea, Arges, Prahova, Buzau, Constanta, Tulcea,Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava, Harghita, Brasov, Covasna, Mures, Sibiu, Hunedoara, Arad, Timis, Bihor, Satu Mare, Maramures, Bistrita Nasaud si Salaj.
 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii despre proiect

Autoritate contractanta: MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE

Tipul contractului: Servicii
12 - Servicii de arhitectura; servicii de inginerie si servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbana si servicii de arhitectura, peisagistica; servicii conexe de consultanta stiintifica si tehnica; servicii de testare si analiza tehnica.

SERVICII DE ASISTENTA TEHNICA - DIRIGENTIE DE SANTIER PENTRU LUCRARILE DE REABILITARE A TREZORERIEI SECT. 5, BUCURESTI

Data publicarii anuntului: 14.09.2015

Data limita de depunere a ofertei: 29.09.2015

Conform anuntului de participare publicat pe www.e-licitatii.ro, echipa Novart Engineering isi exprima intentia de a oferta autoritatea contractanta "DIRECTIA GENERALA REGIONALA A FINANTELOR PUBLICE BUCURESTI" in scopul achizitionarii contractului de servicii privind "SERVICII DE ASISTENTA TEHNICA - DIRIGENTIE DE SANTIER PANA LA FINALIZAREA LUCRARILOR DE REABILITARE (CONSOLIDARE SI AMENAJARE) A SEDIULUI TREZORIEI STATULUI SECTOR 5, SITUAT IN BUCURESTI, CALEA 13 SEPTEMBRIE, NR. 164".
 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii despre proiect

Autoritate contractanta: DIRECTIA GENERALA REGIONALA A FINANTELOR PUBLICE BUCURESTI

Tipul contractului: Servicii
Servicii de asistenta tehnica - dirigentie de santier, pana la finalizarea "Lucrarilor de reabilitare (consolidare si amenajare) a sediului Trezoreriei Statului Sector 5, situat in Bucuresti, Calea 13 Septembrie, Nr. 164.

bottom of page