top of page

MANAGEMENTUL PROIECTARII

Solutia Viewpoint for Projects pentru managementul proiectarii va permite emiterea, stocarea, distributia, analizarea, revizuirea si urmarirea documentelor oferindu-va siguranta ca exista intotdeauna doar “o versiune a adevarului”, mentinand in acelasi timp un istoric complet si o pista de audit a activitatilor pentru fiecare revizuire a documentului.

Managementul Schimbarilor din Proiectare

Viewpoint for Projects ajuta echipele de proiect sa controleze schimbarile ce apar in cadrul proiectarii, ceea ce usureaza gestionarea proceselor de distribuire si reviziure a documentelor de proiectare, a intrebarilor si indicatiilor.

Managementul Pachetelor de Lucru

Viewpoint for Projects permite echipelor de proiect sa creeze si sa gestioneze structura pachetelor de lucru pentru a reflecta caracterul dinamic al proiectelor individuale sau al fluxurilor de lucru. Pachetele pot fi usor create, actualizate si distribuite.

Programul Livrabilelor din Proiect

Creeaza orare care identifica atunci cand documentatia-cheie sau etapele proiectului trebuie sa fie terminate. Urmareste datele de livrare a informatiilor, atat cele planificate, previzionate, cat si cele actuale, astfel incat problemele sa fie identificate in avans.

Manual de Operare si Mentenanta

Simplu in a pastra, cauta si publica manuale de informare pentru operare si intretinere.

Dosar de Securitate si Sanatate a Muncii

Este usor de gestionat, repartizat si mentinut cu informatii esentiale cu privire la documentatia necesara pentru dosarul de sanatate si securitate a muncii.

Arhivare

Elimina provocarea de a mentine accesul la informatii-cheie pentru raspundere sau cerinte contractuale. Ofera solutii de arhivare online sau offline.

  • facebook novart.png
  • linkedin novart.jpg
bottom of page