top of page

MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR DE PROIECTARE

Echipele integrate de proiect produc volume mari de documente, fie ca sunt planse noi sau revizii ale desenelor existente, planse As-build, schite, specificatii tehnice etc.
Un aspect esential pentru succesul proiectului este certitudinea ca toate partile implicate lucreaza dupa ultima versiune a documentului.
Solutia Viewpoint for Projects de management al documentelor de proiectare elimina necesitatea de actualizare manuala a registrelor de desene sau a borderourilor de emitere a documentelor, acest lucru realizandu-se automat, oferind echipei de proiect un control total asupra gestionarii acestora.

Registrul de Documente

  1. Registrul pentru documente din cadrul Viewpoint for Projects actioneaza ca un registru centralizat automat pentru toate fisierele nou inregistrate. Astfel, aveti intotdeauna acces la cea mai noua versiune a documentului, precum si la istoricul inregistrarilor de documente.

  2. Viewpoint for Projects ofera o modalitate simpla de a emite si inregistra documente cu acces instant la informatie al membrilor echipei de proiect prin distributie de tip "Copy-in" in timpul transferului de date.

Fluxuri de lucru

  1. Viewpoint for Projects permite crearea fluxurilor de lucru care gestioneaza automat procesul de revizuire si distributie al documentelor. Membrii echipelor de proiect au certitudinea ca orice document din proiect nou inregistrat in sistem sau revizuit, care va intra intr-un flux de lucru, va urma o secventa predefinita in cadrul careia persoanele responsabile cu aprobarea vor putea lua o decizie la momentul potrivit.

  2. Spre deosebire de alte sisteme de fluxuri de lucru care sunt dificil de implementat, pentru ca necesita software specializat si cunostinte, Viewpoint for Projects prevede un simplu plugin cu interfata web pentru crearea si actualizarea fluxurilor de lucru.

Revizuirea Planselor

  1. Folosind instrumentul de vizualizare integrat Viewpoint Projects nu este nevoie de nici un alt software suplimentar pentru a permite utilizatorilor sa vizualizeze si sa revizuiasca desene, documente si fotografii, chiar daca acestia nu au acces la software-ul in care fisierele au fost create.

  2. Vizualizatorul integrat va permite sa vizualizati sute de tipuri diferite de fisiere - AutoCAD, Microstation, Revit, PDF etc. - fara a avea nevoie de software specific instalat pe computerul fiecarui utilizator. Economisiti astfel bani pentru licente si cheltuieli administrative.

  3. Viewpoint for Projects va permite sa adaugati marcaje, note si comentarii la fisierele dumneavaostra si sa comparati versiuni diferite ale aceluiasi document sau documente complet diferite.

  4. Cu optiunea “Live Revise” puteti revizui documente Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) direct din Viewpoint for Projects, fara a fi nevoie sa salvati fisierele pe computer.

Transmiterea si Distribuirea Documentelor

Capacitatea de a distribui usor si rapid informatii la persoane sau grupuri este esentiala pentru succesul oricarui proiect sau proces de colaborare.
Viewpoint for Projects ofera utilizatorilor posibilitatea de a selecta din mai multe solutii simple, care garanteaza ca informatiile corecte ajung la persoanele potrivite, la momentul potrivit.

  • facebook novart.png
  • linkedin novart.jpg
bottom of page