top of page

MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR

O colaborare eficienta in cadrul proiectelor trebuie sa permita partilor implicate accesul, controlul si gestionarea cu usurinta a unor volume mari de documente - contracte, desene, programe de lucru, grafice, specificatii si rapoarte - oferind, in acelasi timp, certitudinea ca toate partile implicate lucreaza dupa cea mai recenta versiune.
Fie ca aveti nevoie sa gestionati un volum de documente pentru un anumit proiect sau sa implementati o solutie mai eficienta de gestionare a documentelor in cadrul organizatiei dumneavoastra, Viewpoint for Projects va poate ajuta.

Upload rapid

 1. Viewpoint for Projects permite incarcarea si inregistrarea de volume mari de fisiere simultan.

 2. Viewpoint for Projects suporta incarcarea si despachetarea fisierelor .ZIP, accelerand timpul necesar pentru a incarca fisiere mari.

 3. Plug-inul 4Explorer va permite incarcarea de tip “drag and drop” si inregistrarea fisierelor in proiectul la care lucrati in mod direct prin intermediul Windows Explorer.

Controlul si Gestionarea Documentelor

Solutia Viewpoint for Projects pentru managementul documentelor permite emiterea, stocarea, distributia, analizarea, revizuirea si urmarirea documentelor, oferindu-va siguranta ca exista intotdeauna o singura versiune a "adevarului", mentinand totodata si un istoric complet si o pista de audit a activitatilor pentru fiecare revizuire a documentului:

 1. Viewpoint for Projects permite ierarhizarea si organizarea personalizata a fisierelor. Orice format de document poate fi stocat in ierarhia fisierelor astfel create, inclusiv formate de tip Office, CAD, PDF, E-mail, BIM.

 2. Are toate caracteristicile necesare gestionarii un registru de documente de proiect pentru o distributie facila, depozitare si acces rapid.

 3. Cu optiunea "Live revise" puteti revizui documente Word, Excel, PowerPoint direct din platforma Viewpoint for Projects, fara a fi nevoie sa salvati fisierele intr-un computer.

 4. Viewpoint for Projects va permite sa configurati propriile campuri de metadate personalizate, astfel incat sa puteti organiza documentatia intr-un mod optim si ofera acces facil si rapid la informatia necesara intregii echipe de proiect.

 5. Viewpoint for Projects permite asocierea mai multor fisiere cu un singur document. Acest lucru asigura, de exemplu, ca desenele emise in atat format PDF, cat si DWG sunt inregistrate ca un singur document si revizuite impreuna.

 6. Solutia online Viewpoint for Projects permite cu usurinta distribuirea si revizuirea fotografiilor de pe dispozitive mobile si webcam-uri. Puteti crea biblioteci virtuale pentru fotografii care va vor ajuta la urmarirea progresului lucrarilor, verificarea standardelor de calitate si intocmirea rapoartelor.

Fluxuri de lucru

 1. Viewpoint for Projects va ofera posibilitatea de a crea fluxuri de lucru simple sau complexe, folosind interfata intuitiva tip diagrama, care gestioneaza automat procesul de revizuire, aprobare si distributie a documentelor.

 2. Documentele introduse intr-un flux de lucru vor urma o secventa predefinita, iar factorii implicati in procesul de aprobare vor fi notificati la momentul potrivit pentru a actiona si urmari traseul documentelor.

 3. Culorile de codificare din registrul documentelor va permit sa vizualizati in permanenta stadiul in care se afla exact un document sau formular in cadrul fluxului de lucru, precum si daca este sau nu in intarziere in procesul de aprobare.

Vizualizarea si Revizuirea Documentelor

 1. Folosind instrumentul de vizualizare integrat Viewpoint for Projects nu este nevoie de nici un alt software suplimentar pentru a permite utilizatorilor sa vizualizeze si sa revizuiasca desene, documente si fotografii, chiar daca acestia nu au acces la software-ul in care fisierele au fost create.

 2. Vizualizatorul integrat va permite sa vizualizati sute de tipuri diferite de fisiere - AutoCAD, Microstation, Revit, PDF etc. - fara a avea nevoie de software specific
  instalat pe computerul fiecarui utilizator. Economisiti astfel bani pentru licente
  si cheltuieli administrative.

 3. Viewpoint for Projects va permite sa adaugati marcaje, note si comentarii la fisierele dumneavoastra si sa comparati versiuni diferite ale aceluiasi document sau documente complet diferite.

 4. Cu optiunea “Live Revise” puteti revizui documente Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) direct din Viewpoint for Projects, fara a fi nevoie sa salvati fisierele pe computer.

Transmiterea si Distribuirea Documentelor

Capacitatea de a distribui usor si rapid informatii la persoane sau grupuri este esentiala pentru succesul oricarui proiect sau proces de colaborare.
Viewpoint for Projects ofera utilizatorilor posibilitatea de a selecta din mai multe solutii simple, care garanteaza ca informatiile corecte ajung la persoanele potrivite, la momentul potrivit.

Biblioteca virtuala

Este destul de dificil sa ne asiguram ca, intr-o organizatie, fiecare membru lucreaza conform ultimelor norme si documente aprobate. Acest lucru devine si mai dificil atunci cand se lucreaza in echipe de proiect, ai caror membri reprezentanti din societati diferite.

Folosind Viewpoint for Projects puteti crea foarte simplu biblioteci virtuale pentru gestionarea acestor documente, asigurandu-va astfel ca fiecare membru al echipei de proiect are acces la ultima versiune de documente si norme de lucru.

 • facebook novart.png
 • linkedin novart.jpg
bottom of page