top of page
Fie ca sunteti un client care are nevoie sa gestioneze un proces de licitatie sau un antreprenor care are nevoie sa gestioneze un proces de elaborare a unei oferte, Viewpoint for Projects va ofera instrumentele necesare succesului.
Solutia de colaborare online Viewpoint for Projects permite membrilor echipelor de ofertare sa lucreze impreuna intr-un singur mediu colaborativ, unde pot gestiona contributiile fiecaruia la intocmirea documentatiei de ofertare.
Viewpoint for Projects va ajuta sa controlati procesul de achizitii prin crearea unor pachete de licitatie pentru intocmirea de cereri de oferte. Sabloanele Viewpoint for Projects pot fi usor personalizate si utilizate pentru realizarea procedurilor de achizitii.

MANAGEMENTUL PROCESELOR DE ACHIZTII SI OFERTARE

Gestionarea Achizitiilor si Ofertarilor

Gestionarea unei proceduri de ofertare nu este deloc simpla atunci cand faci parte dintr-o echipa de proiect sau un consortiu care doreste sa castige o licitatie.Echipele de ofertare se confrunta cu aceleasi probleme ca si echipele de proiect: numerosi colaboratori externi (furnizori, proiectanti etc.), volume mari de schite, planse, documente, e-mail-uri, precum si termenele foarte stranse, extrem de solicitante. Viewpoint for Projects vine in intampinarea dumneavoastra cu o solutie eficienta de gestionare a achizitiilor si ofertelor:

  1. Viewpoint for Projects permite membrilor echipelor de ofertare sa lucreze impreuna intr-un singur spatiu colaborativ, unde pot gestiona contributiile fiecaruia la intocmirea documentatiei de ofertare.

  2. In cadrul procesului de achizitii trebuie sa va asigurati ca selectati intotdeauna societatea, produsele sau serviciile potrivite pentru proiectul sau organizatia dumneavoastra. Viewpoint for Projects va ajuta sa controlati procesul de achizitii prin crearea unor pachete de licitatie pentru intocmirea de cereri de oferte. Sabloanele 4Projects pot fi usor personalizate si utilizate pentru realizarea procedurilor de achizitii.

  3. Viewpoint for Projects va ajuta sa stocati si sa utilizati toate informatiile dvs. din cadrul lantului de aprovizionare intr-un singur loc. Astfel, veti cunoaste in orice moment: Cine lucreaza la Ce proiecte? Ce societati furnizeaza servicii? Ce servicii furnizeaza si ce zone acopera? Viewpoint for Projects va ajuta sa obtineti raspunsurile la aceste intrebari printr-un simplu click de mouse.

  • facebook novart.png
  • linkedin novart.jpg
bottom of page