top of page

CONTROLUL PROIECTELOR

Viewpoint for Projects ajuta mii de echipe de proiect la nivel mondial sa livreze proiectele la timp si in limitele bugetului.
Prin experienta cumulata pe parcursul a mii de proiecte, Viewpoint for Projects va pune la dispozitie o serie de solutii de control al proiectelor, concepute pentru a ajuta echipele de proiect sa colaboreze mai eficient de-a lungul ciclului de viata al acestuia.

Centralizatorul Echipei de Proiect

 1. Prin Viewpoint for Projects, administratorii de proiect beneficiaza de un centralizator automat al membrilor echipei de proiect, astfel incat nu mai este necesara o evidenta offline a detaliilor echipei de proiect.

 2. Centralizatorul echipei de proiect ofera o modalitate simpla de a vedea detaliile
  de contact ale tuturor celor care lucreaza in proiect sau organizatie.

Calendarul Echipei de Proiect

 1. Viewpoint for Projects prevede un calendar simplu si eficient, care asigura controlul optim al intalnirilor si evenimentelor.

 2. Calendarul poate fi folosit la nivel de proiect individual sau pe intregul portofoliul de proiecte.

 3. Utilizatorii individuali beneficiaza de un calendar personal, care rezuma,
  intr-un singur loc, implicarea lor in toate intalnirile si evenimentele.

Managementul Corespondentei

Viewpoint for Projects ofera o serie de solutii care ajuta membri si echipele de proiect sa gestioneze eficient e-mail-urile si corespondenta. Toate fisierele din cadrul 4Projects pot fi personalizate cu adrese de e-mail individuale.

Jurnal de Activitate Online

Corespondenta circula electronic in cadrul Viewpoint for Projects catre toti membrii, urmand structura organizatorica a echipei de proiect. Astfel, se elimina o sarcina administrativa, iar utilizatorii au acces usor la toata informatia, stocata intr-un singur loc, inclusiv la un istoric si o pista de audit detaliate.

Tabloul de bord (Inbox)

Pentru membrii echipelor de proiect este mai important ca oricand sa-si prioritizeze volumul de munca si sa-si concentreze timpul si eforturile pe acele sarcini care necesita intr-adevar toata atentia lor.

Tablou de bord Viewpoint for Projects este conceput pentru a face mai usoara vizualizarea sarcinilor si activitatilor care necesita atentia prioritara a participantilor.

Forumuri de discutii

Forumurile de discutii Viewpoint for Projects ofera o modalitate simpla de colaborare intre membrii echipelor de proiect.
Prin folosirea forumurilor de discutii evitati constrangerile impuse de folosirea e-mail-urilor, cum ar fi limita de dimensiune, lipsa unei piste de audit, arhiva greoaie etc. Forumurile de discutii Viewpoint for Projects ajuta utilizatorii sa lucreze alaturi de e-mail, dar elimina toate neajunsurile.

Fluxuri de lucru

 1. Viewpoint for Projects permite utilizatorilor sa proiecteze si sa implementeze cu usurinta fluxuri de lucru pentru a gestiona documente, desene si formulare in cadrul procesului de colaborare.

 2. Viewpoint for Projects permite crearea fluxurilor de lucru care gestioneaza automat procesul de revizuire si distributie al documentelor.

 3. Membrii echipelor de proiect au certitudinea ca orice document din proiect nou inregistrat in sistem sau revizuit, care va intra intr-un flux de lucru, va urma o secventa predefinita, in cadrul careia persoanele responsabile cu aprobarea vor putea lua o decizie la momentul potrivit.

Formulare electronice

 1. Echipele de proiect sau organizatiile pot crea formulare personalizate online pentru a standardiza si facilita colectarea si gestionarea datelor intr-un spatiu colaborativ.

 2. Formularele eleictronice create cu Viewpoint for Projects pot fi configurate si personalizate pentru a reproduce procesele de colaborare si protocoalele proprii ale utilizatorilor.

 • facebook novart.png
 • linkedin novart.jpg
bottom of page